STATUS STA 176212

Ön itt van

áfával:
3 970 Ft
Áfa nélkül: 3 126 Ft
Kosárba
Szállítás már 1790 Ft-tól
Raktáron
Az akció érvényes eddig:
h : m : s

VÁKUUMFÓLIA

A legkeskenyebb, 120 mm-es fólia alkalmas kolbászok, pácolt húsok és egyéb hosszúkás ételek (sárgarépa, spárga stb.) vákuumozására. A STATUS fólia védi az élelmiszereket a levegőtől és minden külső hatástól. Más márkákkal összehasonlítva erősségével és akár többszörös vastagságával tűnik ki. Ezért alkalmas élelmiszerek fagyasztóban, kamrában és hűtőszekrényben történő tárolására.

Mihez ideális a 12 mm széles vákuumfólia?

  • Szalámi és kolbász vákuumozása
  • Spárga, sárgarépa vákuumozása
  • Leveszöldségeket vákuumozása
  • Hüvelyesek és apró élelmiszerek vákuumozása

Miért válassza a STATUS vákuumfóliákat?

  • Kompatibilis a piacon kapható összes vákuumozóval
  • A vákuumozásnak köszönhetően nem képződik dér, ami megváltoztatja az ételek minőségét, színét és ízét
  • A sima rétegű fólia vastagsága 100 µm, a barázdált rétegű 130 µm-ig (a klasszikus mikrotén tasakok 20 µm)
  • 4 rétegű fólia - tökéletes vízhatlanság és hegesztés
  • Barázdált vákuumzacskók
  • Újrafelhasználható - mosogatógépben mosható
  • Alkalmas Sous Vide főzéshez
  • Alkalmas élelmiszerek fagyasztóban való tárolására
  • A zacskó hosszát a fólia levágásával igény szerint választhatja meg
  • Élelmiszeripari tanúsítványok Made in EU (Szlovénia)

Miért olyan fontos a vákuumfólia vastagsága?
A vákuumfólia kiválasztásának alapvető paramétere nem csak a biztonság, hanem a fólia vastagsága és szilárdsága is. A STATUS akár 130 µm vastagságú extra minőségű megerősített vákuumfóliákat gyárt, míg a hagyományos gyártók 60 µm körüli vastagságot írnak elő. Ennek köszönhetően az élelmiszerek megfelelő védelme nem csak a levegőtől, hanem a fagyasztóban vagy kamrában történő tárolás során a mechanikai hatásoktól is biztosított.

Miért érdemes minőségi fóliába fektetni?
Pénzt spórolhat annak ellenére, hogy a STATUS vákuumfóliák valamivel drágábbak. Hogyan lehetséges? Extra tartósságának és újrafelhasználhatóságának köszönhetően pontosan addig fog szolgálni, ameddig csak szeretné. A vákuumfóliák könnyen moshatók kézzel vagy mosogatógépben, és ellenállnak a fagyasztó alacsony hőmérsékletének, valamint a Sous Vide főzés magasabb hőmérsékletének.

Készítse el saját vákuumzacskóját
A vákuumtekercs a legjobb választás különböző méretű élelmiszerek vákuumozásához, vagy zöldség- és húscsomagok elkészítéséhez különböző ételekhez. A fólia hossz pontos beállításának köszönhetően hatékonyan tárolhatja a különböző típusú élelmiszereket. A legkeskenyebb, 120 mm-es fóliával ellátott vákuumtekercsek ideálisak kolbász és pácolt húsok, vagy más, hosszúkás formájú élelmiszerek tárolására. A vákuumcsomagolt kolbászokat nem kell a fagyasztóban tárolni, hogy megóvjuk a penésztől, hagyhatjuk a vákuumcsomagolásban érni.

A vákuumos tárolás előnyei
Az élelmiszerek vákuumban való tárolása akár négyszeresére is meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságát, mert az oxigén eltávolításával a baktériumok nem jutnak a túléléshez szükséges feltételekhez. Az élelmiszerek porszívózása megakadályozza a levegő bejutását, és így lelassítja az oxidációt. Vákuum edényben a penész nem terjed, az élelmiszer nem romlik meg, nem támadják meg a kártevők, nem szívja fel más élelmiszerek szagát. Ha úgy döntött, hogy minőségi STATUS vákuumozót vásárol, fektessen be ugyanolyan minőségű vákuumzacskókba és fóliákba. A vákuumozó minden háztartásban remek segítőtárs. Állítsa meg az élelmiszer-pazarlást..

Vákuum tekercsek 12 x 300 cm, 5 db
A 4-rétegű FÓLIA VASTAGSÁGA:

  • 100 µm (sima, nem bordázott külső fóliaréteg)
  • 130 µm (strukturált, belső bordázott fóliaréteg)

Anyaga:

  • POLYAMIDE PA külső réteg (biztosítja a vízhatlanságot)
  • POLIETILÉN PE belső réteg (biztosítja a tömítés minőségét). Az élelmiszerekhez használt egyik legbiztonságosabb műanyag

JELLEMZŐK:

  • A gyártáshoz használt anyagok európai eredetűek, és rendelkeznek minden vonatkozó EU élelmiszer-tanúsítvánnyal
  • BPA-mentes, semleges ízben és illatban
  • Speciálisan úgy tervezték, hogy ellenálljon a Sous-Vide főzési hőmérsékleteknek: 100°C (max. 15 perc), 80°C (max. 6 óra), 75°C (max. 12 óra)
  • Többszöri használatra alkalmas és mosogatógépben elmosható
  • Mikrohullámú sütőben való használatra alkalmas
  • Minden márkájú vákuumozóval használható
  • Alkalmas kisebb húsdarabok és sajtok, apróra vágott zöldségek, gyümölcsök tárolására.........
  • Csomagban: 5 db
  • Szlovéniában tervezték és gyártották
Tömeg0.48 kg

Alternatív termékek

STATUS STA 176211

A 20 × 28 cm-es univerzális vákuumzacskók kiválóan alkalmasak készétel adagok vákuumozására, amelyek akár
4 300 Ft
Raktáron
Kosárba
Szuper ár

STATUS STA 176201

Vákuumtasakok, 4 rétegű fólia - tökéletes vízhatlanság és lezárás
4 380 Ft
Raktáron
Kosárba
Szuper ár

STATUS STA 176200

Vákuumfólia, Alkalmas fagyasztóba történő vákuumozásra, bordázott fóliaréteg
4 380 Ft
Utolsó darab ezen az áron
Kosárba
Szuper ár

A webáruházban található termékek árai véglegesek, és további árengedmény nem adható. Eltérhetnek az egyes üzletek áraitól. Minden akciós ár a készlet erejéig érvényes, kivéve, ha az adott terméknél másként nem szerepel.
A megrendelt áruk kézbesítésének módja: futár, utánvétel, személyes átvétel. Fizetési módok: utánvéttel, részletekben Home Credit, ajándékutalványok, banki átutalás vagy online gyorsfizetés a Tatra Pay és a VUB bankon keresztül. A gyűjtőpontokon hitelkártyát vagy készpénzt fogadunk el.

  _   ____   __  __          _     
(_) | _ \ \ \/ / _ __ | |__
| | | | | | \ / | '_ \ | '_ \
| | | |_| | / \ | | | | | | | |
|_| |____/ /_/\_\ |_| |_| |_| |_|
Sem zapíšte uvedený bezpečnostný kód.

A termék nyomon követéséhez be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

Cookies