ÉLELMISZER-SZÁRÍTÓ
A praktikus Camry CR6659 élelmiszerszárító 550 W bemenettel tökéletesen szárítja a gombákat, zöldségeket, gyümölcsöket és fűszernövényeket, ami megkönnyíti tárolásukat és meghosszabbítja az eltarthatóságukat. A szárító csendesen működik és nem zavarja a mindennapi életet. A nagy sziták lehetővé teszik nagyszámú kis élelmiszer elhelyezését. Ugyanakkor a sziták egymásra helyezhetősége miatt a készülék kevés helyet foglal. A dehidratációs folyamat a folyamatos hőmérsékletszabályozásnak köszönhetően változó intenzitással mehet végbe. Biztonsági okokból az élelmiszer-szárító túlmelegedés elleni védelmi rendszerrel van felszerelve, amely szükség esetén automatikusan leállítja a készüléket.
Egészséges falatok? Igen! Mindannyian szeretünk időnként nassolni, miközben filmeket nézünk, családi estéket töltünk, vagy amikor a stresszes és „valami édeset” keres. Használjon élelmiszer-szárítót, és élvezheti az édes és sós falatokat anélkül, hogy bűntudatot érezne, vagy egészségét károsítaná a gyorsételekkel. A Camry CR6659 szárítógép néhány egyszerű lépésben megszárítja kedvenc fűszernövényeit, zöldségeit, gyümölcsét vagy gombáját. A készülék öt átlátszó tálcából áll, amelyek megkönnyítik az élelmiszer szárítási folyamatának irányítását. Az idő- és hőmérséklet-szabályozó biztosítja az élelmiszerek hatékony és egyenletes szárítását.
TECHNIKAI PARAMÉTEREK:
- Élelmiszer szárító
- Vezérlőpult LCD kijelzővel
- 5 egyenletesen elhelyezett tálca a jobb légáramlás érdekében
- A polipropilén sziták élelmiszerekhez biztonságosak
- 1990 cm2 szárítófelület
- Tálca magassága: 3 cm
- Hőmérséklet tartomány: 35-70 °C
- Időzítő: 1-70 óra
- Teljesítmény: névl. 240 W, max. 550 W
- A termék mérete: 23,5 x 28 x 31 cm
- Súly: 1,85 kg
Az évek során megnőtt az érdeklődés az élelmiszer-feldolgozás különféle módjai iránt. A szárítás az egyik legnépszerűbb technikává vált, amely nem csak az őszi gombászaton működik jól. Haználja a CR6659 élelmiszer-szárítót. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy meghosszabbítsa kedvenc termékei eltarthatóságát, és egészséges ételeket vagy értékes összetevőket biztosítson más ételekhez.