STATUS STA 176201

Ön itt van

áfával:
4 860 Ft
Áfa nélkül: 3 827 Ft
Kosárba
Szállítás már 1790 Ft-tól
Raktáron

VÁKUUMTASAKOK

A keskenyebb, 200 mm-es fólia sajtok, zöldségek és húsok vákkumozására megvédi az élelmiszereket a külső hatásoktól és megőrzi annak minőségét. A vákuumozárás nagyszerű módja az élelmiszerek csomagolásának a fagyasztóban, hűtőszekrényben vagy kamrában történő hosszú távú tárolás előtt.

A tekercsben lévő 200 mm-es vákuumfóliák a következő termékek tárolására alkalmasak:

  • Kisebb ételdarabok (sajt, hús stb.)
  • Apróra vágott zöldségek (sárgarépa, karfiol, cukkini, brokkoli stb.)
  • Gomba
  • Bogyós gyümölcsö

Miért válassza a STATUS vákuumfóliát?

  • Kompatibilis a piacon kapható összes kiváló minőségű vákuumozóval
  • A vákuumozásnak köszönhetően nem képződik dér, ami megváltoztatja az ételek minőségét, színét és ízét
  • A sima rétegű fólia vastagsága 100 µm, a barázdált rétegű 130 µm-ig (a klasszikus mikrotén tasakok 20 µm)
  • 4 rétegű fólia - tökéletes vízhatlanság és hegesztés
  • Szlovéniában, EU eredetű anyagokból készült
  • Barázdált vákuumzacskók
  • Újrafelhasználható - mosogatógépben mosható
  • Alkalmas Sous Vide főzéshez
  • Alkalmas élelmiszerek fagyasztóban való tárolására
  • A zacskó hosszát a fólia levágásával igény szerint választhatja meg
  • Egészségre ártalmatlan zacskók élelmiszer-tanúsítvánnyal

Miért olyan fontos a vákuumfólia vastagsága?
A STATUS fóliák és zacskók a legerősebbek a piacon. A sima réteg 100 µm, a barázdált réteg pedig még 130 µm. A STATUS vákuumfóliák garantálják a kiváló minőségű hegesztést, amely nem szivárog. Megvédi az élelmiszereket a külső hatásoktól, gátként működik, amely megakadályozza a fagyképződést és a más élelmiszerekből származó szagok keveredését. A fólia összetétele és szilárdsága biztosítja, hogy a zacskó jól zárható legyen, és az élelmiszerek magas színvonalú vákuumozást kapjanak.

Miért érdemes minőségi fóliába fektetni?

A STATUS vákuumfóliák ismételt használatra alkalmasak. A vákuumzacskók mosogatógépben is moshatók: legyen különösen óvatos, ha olyan zacskókat használ, amelyekben nyers húst vagy halat tárolt. Ügyeljen arra, hogy alaposan mossa ki, vagy tegye a húst először egy normál mikrotén zacskóba, majd a vákuumfóliába. A vákuumzacskókat folyamatosan használhatja. Ez nagy megtakarítást jelent a pénztárcájában, és a természet is meghálálja.

Minőség tanúsítvánnyal igazolt
A STATUS vákuumfóliákat Szlovéniában, kizárólag EU-s eredetű anyagokból gyártják, és rendelkeznek minden szükséges tanúsítvánnyal, amelyek fontosak az élelmiszerek biztonságos tárolásához a fagyasztóban és a Sous Vide főzéshez.

Készítse el saját vákuumzacskóját
A vákuumtekercs a legjobb választás különböző méretű élelmiszerek vákuumozásához, vagy zöldség- és húscsomagok elkészítéséhez különböző ételekhez. A fólia hosszát tökéletesen a tárolni kívánt élelmiszerhez igazíthatja. A keskenyebb fóliatekercsek kisebb darab sajtok, szeletelt steakek, zöldségek, borsó, zöldbab, bogyós gyümölcsök, szárított gyümölcsök és egyéb élelmiszerek tárolására alkalmasak.

A vákuumos tárolás előnyei
Az élelmiszerek vákuumban való tárolása akár négyszeresére is meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságát, mert az oxigén eltávolításával a baktériumok nem jutnak a túléléshez szükséges feltételekhez. A vákkumozás jelentősen lelassítja az oxidációt, ami penészképződést, az élelmiszerek minőségromlását, íz-, megjelenés- és szagváltozásokat okoz. A vákuumcsomagolt élelmiszer (még fagyasztva is) megőrzi eredeti ízét és vitaminjait. A vákuumozás az élelmiszer-pazarlás megszüntetésének és a pénzmegtakarítás egyik módja. A vákuumozó minden háztartásban nagyszerű segítőtárs, maximalizálja a hatását, és fektessen be egy jó minőségű vákuumozóba és fóliákba. Állítsd meg az élelmiszer-pazarlást.

Vákuumfóliák 20 x 300 cm, 4 db

A 4 rétegű FÓLIA VASTAGSÁGA:

  • 100 µm (sima, nem bordázott külső fóliaréteg)
  • 130 µm (strukturált, belső bordázott fóliaréteg)

Anyag:
POLYAMIDE PA külső réteg (biztosítja a vízhatlanságot)
POLIETILÉN PE belső réteg (biztosítja a tömítés minőségét). Az élelmiszerekhez használt egyik legbiztonságosabb műanyag

JELLEMZŐK:

  • A gyártáshoz használt anyagok európai eredetűek, és rendelkeznek minden vonatkozó EU élelmiszer-tanúsítvánnyal
  • BPA-mentes, semleges ízben és illatban
  • Speciálisan úgy tervezték, hogy ellenálljon a Sous-Vide főzési hőmérsékleteknek: 100°C (max. 15 perc), 80°C (max. 6 óra), 75°C (max. 12 óra)
  • Többszöri használatra alkalmas és mosogatógépben mosható
  • Mikrohullámú sütőben való használatra alkalmas
  • Minden márkájú vákuumozóval használható
  • Alkalmas kisebb húsdarabok és sajtok, apróra vágott zöldségek, gyümölcsök tárolására.........
  • Csomagban: 4 db
Tömeg0.35 kg

Alternatív termékek

STATUS STA 176211

A 20 × 28 cm-es univerzális vákuumzacskók kiválóan alkalmasak készétel adagok vákuumozására, amelyek akár
4 770 Ft
Raktáron
Kosárba

STATUS STA 176212

Univerzális vákuumfólia - minden vákuumozóval kompatibilis, extra vastag, nagy ellenállású, alkalmas
4 420 Ft
Raktáron
Kosárba

A webáruházban található termékek árai véglegesek, és további árengedmény nem adható. Eltérhetnek az egyes üzletek áraitól. Minden akciós ár a készlet erejéig érvényes, kivéve, ha az adott terméknél másként nem szerepel.
A megrendelt áruk kézbesítésének módja: futár, utánvétel, személyes átvétel. Fizetési módok: utánvéttel, részletekben Home Credit, ajándékutalványok, banki átutalás vagy online gyorsfizetés a Tatra Pay és a VUB bankon keresztül. A gyűjtőpontokon hitelkártyát vagy készpénzt fogadunk el.

   ____                          _     
/ ___| __ __ _ _ __ _ | |__
| | _ \ \/ / | | | | / _` | | '_ \
| |_| | > < | |_| | | (_| | | | | |
\____| /_/\_\ \__, | \__, | |_| |_|
|___/ |___/
Sem zapíšte uvedený bezpečnostný kód.

A termék nyomon követéséhez be kell jelentkeznie.

Bejelentkezés Regisztráció

Cookies